fbpx

The NextGen
advertising agency

"Optimized fusion of online and offline marketing. ⁣⁣"

Influencer kampányszervezés

Digitális kontent kreátorok, a social media kulcsfigurái. De, ki lesz az, aki a te kampányodhoz a leginkább passzol? Bízd a csapatunkra! Összekötjük a hirdetni vágyó cégeket a véleményvezérekkel: ügynökségünk több, mint 1000 hazai influenszerrel dolgozik együtt.

Influence, vagyis befolyás. Innen kapták nevüket a reklámpiac nem is olyan régen belépő szereplői. A jelentős követőtáborral rendelkező social media oldalak birtokosai egy-egy poszt, video vagy story megosztásával hatalmas tömegeket tudnak elérni, így a te kampányodat is hatékonyabbá tehetik. 

Mitől egyediek? A fogyasztók személyes indíttatásból követik az adott véleményvezér oldalát, tehát tudatos választás az oldalon megjelenő tartalmak figyelemmel kísérése, mely koncentráltabb befogadást eredményez. 

Az influencerek jellemzően személyes életüket is megosztják, ami a közönségben bizalmat kelthet. Emellett, a profil követése mögött legtöbbször az adott személy iránti szeretet vagy rajongás húzódik meg.

Ezek után nem nehéz kitalálni: az influencer oldalán megjelenő reklámtartalom hiteles a célközönség szemében, hiszen tudnak azonosulni a véleményvezér személyével. A tartalomba ágyazott megjelenések pedig a reklámkerülés kiküszöbölésére is remek lehetőséget adnak.

Hogyan segít a BeBrand? Hidat teremtünk a hirdetők és a véleményvezérek között: kiválasztjuk a Te márkádhoz legjobban illeszkedő profilokat és megszervezzük a teljes kampányt. Nézd meg kikkel dolgozunk együtt: https://bebrand.online 

INFLUENCER Marketing

Íme a folyamat:

Tervezés

Elsőként kielemezzük a profilokat, vizsgáljuk követőbázis összetételét, majd a megfelelő személyeket összekapcsoljuk a hirdetőkkel.

Lebonyolítás

Megszervezzük és menedzseljük a kampányt.

Riport

Felügyeljük és akár részt is veszünk a kreatív tartalomgyártásban.

Ajánlatkérés

Szeretnél velünk dolgozni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    ©2020 by BeBrand Agency Kft. - All rights reserved