fbpx

The NextGen
advertising agency

"Optimized fusion of online and offline marketing. ⁣⁣"

Szolgáltatásaink

A közösségi média számos lehetőséget tartogat. Mi segítünk, hogy célodnak megfelelően használd ezeket: optimalizáljuk a kampányaidat, elemezzük eredményüket, megteremtjük a social oldalaid összhangját, és szinergiát hozunk létre a többi marketing eszközzel, hiszen nem elég szimplán jelen lenned, effektíven is kell menedzselned az online tered.
Digitális kontent kreátorok, a social media kulcsfigurái. De ki lesz az, aki a te kampányodhoz a leginkább passzol? Bízd a csapatunkra! Összekötjük a hirdetni vágyó cégeket a véleményvezérekkel: ügynökségünk több, mint 1000 hazai influenszerrel dolgozik együtt.
Tartalom nélkül nincs marketing. Legyen az képi, szöveges, videós vagy egyéb kreatív kontent, megmutatjuk hogyan tedd SEO baráttá és a célközönséged számára relevánssá, úgy, hogy később bevételt generáljon. Varázslat? Nem. Sokkal inkább a jövő egyik legmeghatározóbb marketing vonala.

Médiavásárlás

„Szól a rádió…” Méghozzá tömegekhez: a magyarok fele napi, háromnegyede heti rendszerességgel fogyaszt rádiós tartalmakat itthon. Érd el, hogy meg is halljanak az emberek! Ha a mi kezünkbe adod a kampányod, emlékezetes és fülbemászó hirdetést alkotunk, valamint megszervezzük a hatékony médiajelenlétet is.
Akkor sem ijedünk meg, ha ki kell merészkednünk a szabadba, és offline területen kell helyet keresni kampányüzenetednek. Levadásszuk a legjobb felületeket a városban, és lefoglaljuk neked. A plakátok vizuális megjelenésről pedig a grafikusaink gondoskodnak.
Márkaismertség vagy imázsépítés a célod? Akkor gratulálunk, benne leszel a tv-ben! Ezekre a marketingkommunikációs célokra ugyanis a klasszikus reklámok királya lehet a fő kampányeszközöd. Mutatjuk az utat: a forgatástól egészen a médiavásárlásig veled leszünk, hogy megalkossuk azt a televíziós kampányt, amivel kiemelkedhetsz a tömegből!

Kapcsolat

Szeretnél velünk dolgozni?
Írj nekünk és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

ajanlat@bebrand.hu

+36 30 739 0003

©2020 by BeBrand Agency Kft. - All rights reserved