fbpx

The NextGen
advertising agency

"Optimized fusion of online and offline marketing. ⁣⁣"

Social Media Marketing

A közösségi média számos lehetőséget tartogat. Mi segítünk, hogy célodnak megfelelően használd ezeket: optimalizáljuk a kampányaidat, elemezzük eredményüket, megteremtjük a social oldalaid összhangját, és szinergiát hozunk létre a többi marketingeszközzel, hiszen nem elég szimplán jelen lenned, effektíven is kell menedzselned az online tered. 

Pár éve még el se tudtuk képzelni, hogy milyen fajsúlyos szerepet tölt majd be a social média a marketingen belül. Na, de miért is szerettük meg ennyire?

A webes alapnak hála, az ilyen megoldások ötvözik a különböző marketingcsatornák vonásait, így a tartalmak elhelyezése nagy rugalmassággal párosul: nemcsak audiovizuális, de interaktív élményt biztosíthatsz a közönségednek. 

A fogyasztók perszonalizált részvétele teret ad a kétirányú kommunikációnak és az azonnali feedbacknek. Avagy: célcsoportodnak a jelenben tudod közvetíteni az üzenetet, a hatékonyság pedig a kiváltott reakcióknak hála, azonnal mérhető és számokban kifejezhető. 

Ha ez még nem lenne elég, a személyes profilok adatai és az internetes előzmények hatalmas ütőkártyát adnak a kezedbe: tűpontosan targetálhatod a célközönséged, elmosva a fizikai korlátokat. Olyannyira, hogy személyre szabott hirdetésekkel tudod felvenni a kapcsolatot a fogyasztókkal, így az egyre inkább trenddé váló 1 fős szegmens kiszolgálását is lehetővé teszik a social felületek.

A fenti tulajdonságoknak hála, a közösségi média megoldásokat használhatod a kampányaid online támogatására, a fogyasztókkal való közvetlen és célzott, vagy éppen PR kommunikációra, közösség építésre, és fogyasztói bázis növelésre is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Social Media megoldások a BeBrand csapatától:

Közösségi oldal menedzsment

Felállítjuk a közösségi-médiafelületeid marketingstratégiáját és folyamatos tartalommal ellátva menedzseljük vállalkozásod kommunikációját a számodra megfelelő platformokon: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, stb...

PPC hirdetéskezelés

Meghatározott kampánystratégia mentén kezeljük a hirdetéseid a marketingcéljaidnak megfelelően, mint például eladásösztönzés, brand awareness növelése, lead generálás.

Tartalomgyártás

Hirdetési kreatívok, grafikák, videós anyagok, szövegek legyártása a kampányaidhoz.

Ajánlatkérés

Szeretnél velünk dolgozni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    ©2020 by BeBrand Agency Kft. - All rights reserved