fbpx

The NextGen
advertising agency

"Optimized fusion of online and offline marketing. ⁣⁣"

Televíziós reklámok

Márkaismertség vagy imázsépítés a célod? Akkor gratulálunk, benne leszel a tv-ben! Ezekre a marketingkommunikációs célokra ugyanis a klasszikus reklámok királya lehet a fő kampányeszközöd. Mutatjuk az utat: a forgatástól egészen a médiavásárlásig veled leszünk, hogy megalkossuk azt a televíziós kampányt, amivel kiemelkedhetsz a tömegből!

A televízió évtizedekig az első számú reklámeszköz volt, amit csak az online hirdetések betörése állított meg. Az offline színtéren pedig töretlenül az elsődleges helyet birtokolja a reklámtortában. Nézzük, miért érdemes ezt választanod!

A magas presztízsen túl, kedvező a befogadói szituáció. A tévés tartalmak, tehát a reklámok is, általában nyugodt körülmények között érik a célcsoportot, amit az e téren megjelenő technikai újdonságok tovább segítenek, már-már testközelbe hozva a sugárzott tartalmakat, így a Te kampányodat is. 

A televízió komplex, audiovizuális ingert nyújt, szóval a reklámmegjelenéseid a fogyasztók valamennyi érzékszervére hatni fognak. Miért jó ez neked? A vizualitásnak hála, ábrázolhatod az arculati elemeid, ami erősítheti a márkád jellegzetes képének memorizálását, plusz a vásárlás során segítheti potenciális vevőidet a felismerésben. Bevezető kampányhoz vagy pozícionáláshoz ez lesz az elsődleges médium, amit választanod kell. 

Kicsit még fokozzuk az izgalmakat: az 1 fő elérésére jutó költség, avagy kontaktusköltség rendkívül alacsony a televíziós megjelenések esetén. A reklámtartalmak műsorhoz vagy idősávhoz való kapcsolásával, pedig a meddőszórást is könnyen redukáljuk neked.

Miben fog a BeBrand segíteni? Olyan televíziós kampányt adunk a kezedbe, amivel kitűnhetsz a reklámzajból, ráadásul a tervezéstől, a gyártáson át, a megjelenésig veled leszünk. Sőt, még utána is.

médiavásárlás

TV reklám megoldások a BeBrand csapatától:

Spot kampány

Klasszikus TV reklám.

Non-spot kampány

Ilyen a szponzoráció, vagy a product placement.

Egyedi megjelenések
Például PR beszélgetés.

Ajánlatkérés

Szeretnél velünk dolgozni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    ©2020 by BeBrand Agency Kft. - All rights reserved