fbpx

The NextGen
advertising agency

"Optimized fusion of online and offline marketing. ⁣⁣"

Tartalomgyártás

Tartalom nélkül nincs marketing. Legyen az képi, szöveges, videós vagy egyéb kreatív kontent, megmutatjuk hogyan tedd SEO baráttá és a célközönséged számára relevánssá úgy, hogy később bevételt generáljon. Varázslat? Nem. Sokkal inkább a jövő egyik legmeghatározóbb marketing vonala.

A tartalomorientáltság, mint szignifikáns fogyasztói magatartás elem, kedvező esetben az online marketing jelenlét alappillére. A jól megkomponált tartalom pedig többet lendíthet a számokon, mint elsőre gondolnád.

A háttérben az áll, hogy az online világ hatalmas információ- és tartalombázist nyitott meg, végtelen kínálattal. A fogyasztók önmaguk határozzák meg, hogy mikor és milyen tartalmat fogyasztanak, ezzel párhuzamban pedig keresik az érdeklődésükhez passzoló kontentet. A tartalomgyártás által ezt aknázhatod ki és fordíthatod a javadra. Hogyan?

Olyan ez, mint egy aktiváló gomb: a minőségi és célcsoport kíváncsiságát kielégítő tartalmak előállításával megszerezheted a potenciális vevők figyelmét, illetve fenntarthatod azt, mely egyenes út az interakció kiváltásához, később pedig a márkahűség eléréséhez. Ehhez viszont megfelelő tartalom kell!

Esztétika, trendek, a fogyasztói szegmens preferenciái, a termék jellege. Mind meghatározzák a kontentek mivoltát. Mi megtaláljuk neked az egyensúlyt: diagnosztizáljuk a közönséged, felmérjük az egyedi paramétereket, majd előállítjuk a kreatív tartalmat, legyen az informatív vagy edukatív.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Milyen tartalmak gyártásában segíthet neked a BeBrand?

Szövegírás

Blog, weboldal, poszt. Minden jöhet. Természetesen SEO barát üzemmódban.

Kreatív grafika

Videós anyagok / reklámfilmek

Ajánlatkérés

Szeretnél velünk dolgozni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    ©2020 by BeBrand Agency Kft. - All rights reserved