fbpx

The NextGen
advertising agency

"Optimized fusion of online and offline marketing. ⁣"

Rádiós hirdetések

rádióreklám

„Szól a rádió…” Méghozzá tömegekhez: a magyarok fele napi, háromnegyede heti rendszerességgel fogyaszt rádiós tartalmakat itthon. Érd el, hogy meg is halljanak az emberek! Ha a mi kezünkbe adod a kampányod, emlékezetes és fülbemászó hirdetést alkotunk, valamint megszervezzük a hatékony médiajelenlétet is. 

A nagy elérésen túl, a rádió presztízsértéke mellett sem mehetünk el, amit az emberi hang tesz hitelessé, így pedig a hirdetésed is felpozícionálhatja. Nem hangzik rosszul, ugye?

Auditív médiumként, a rádión keresztül futó reklámok csak hangot használhatnak fel. Ezt a jellemzőt fogjuk előnnyé transzformálni: kreatívan alkalmazzuk a hangeffekteket, kiválasztjuk a megfelelő zenei aláfestést, megtaláljuk a legjobb szinkronszínészeket és ügyelünk a rádió hirdetés rövid természetéből adódó kikötésekre, ugyanis a hallott információ kisebb emlékezeti hatása révén tömören és közérthetően kell fogalmaznod. A tervezés és gyártás után, pedig megvásároljuk a kampányodhoz leginkább passzoló médiafelületeket.

Miért a rádiókampány? Költséghatékony és gyors előállítás, rugalmasság a gyártás és megjelenés terén. Ha ez nem lenne elég, a széles célközönség jól differenciálható és targetálható demográfiai tényezők, vagy műsor tematikához való igazítás alapján. 

Hazánkban általában kiegészítő reklámozási módszer, ennek értelmében azt javasoljuk, hogy a más csatornákon közölt információk felidézésére, megerősítésére vagy konkrét ajánlat nyújtására használd. De, dőlj csak hátra: mi majd intézzük.

médiavásárlás

Rádiókampány megoldások a BeBrand csapatától:

Spot kampány

Avagy az alapvető forma. Lehet narratíva vagy dialógus. 10-20-30 másodperces szpotban, ismert szinkronszínészek hangján mondhatod el márkaüzeneted, naponta százezreknek.

Non-spot kampány

Nyereményjáték, műsortámogatás, kitelepülések. Kiváló lehetőség a brandépítésre, márkaismertség növelésére.

PR beszélgetés

Ajánlatkérés

Szeretnél velünk dolgozni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    ©2020 by BeBrand Agency Kft. - All rights reserved