fbpx

The NextGen
advertising agency

"Optimized fusion of online and offline marketing. ⁣⁣"

Közterületi megjelenések

Akkor sem ijedünk meg, ha ki kell merészkednünk a szabadba és offline területen helyet kell keresni kampányüzenetednek. Levadásszuk a legjobb felületeket a városban, és lefoglaljuk neked. A plakátok vizuális megjelenésről pedig a grafikusaink gondoskodnak.

Talán nem is gondoltad, de a kültéri, avagy Out-of-home eszközök a marketingkommunikáció egyik legrégebbi képviselői. Ettől viszont korántsem elavultak: a technológiai megújulásoknak és a kreativitásnak kulcsszerepe van abban, hogy még mindig jelentős helyet foglalnak el az összesített reklámköltésekben. De mit adhatnak a Te kampányodnak?

Egyszerűen, képekben kommunikálnak, gyorsan és sok embert elérnek. A marketing tükrében fordítva: nincs szükség a túlreagálásra, de tudni kell őket megfelelően használni. Pánikra semmi ok, mi megmutatjuk hogyan bánj velük.

A mögöttük lévő filozófia abban rejlik, hogy a fogyasztókat otthonukon kívül szólítják meg. Megvalósítják a tömegkommunikáció elméletét, azonban az urbanizációval az emberek hozzászoktak a látványukhoz, már-már eggyé váltak a városképpel. Éppen ezért fő kihívásunk az lesz kültéri kampányod megvalósításánál, hogy ne simuljunk bele a térbe és olyat alkossunk, amire a potenciális vevőid felkapják a fejüket. 

Jó hír, hogy ehhez van pár szuperképességünk: alkotóerő, háttértudás és az újdonságok ismerete.

Két marketing területen tudnak igazán jól segíteni az OOH eszközök: eladásösztönzésben és márkaépítésben. Előbbi, rövid távon nyom sokat a latba, a vásárlás előtti impulzus megadásával. Elég, ha csak egy metróra váró utas, az ingerszegény környezetben ránéz egy akciót hirdető citylightra. Utóbbi minél emlékezetesebb kell, hogy legyen, a márkával való hosszú távú kapcsolat kialakítása érdekében.

A kreatív tervezésben, legyártásban és a médiavásárlásban is számíthatsz ránk.

médiavásárlás

Outdoor megoldások a BeBrand csapatától:

Óriásplakát

Citylight

Járműreklám

Ajánlatkérés

Szeretnél velünk dolgozni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    ©2020 by BeBrand Agency Kft. - All rights reserved